03/2015
Gunnar Kotiesen, Karmeli koguduse pastor

Igal põlvkonnal on oma märksõnad, millega kaasnevad põnevad mälestused ja kõrgendatud ootused. Kuulun nende hulka, kelle jaoks kaks tähte – „PP" on midagi hoopis enamat kui vaid üritus. See on SÜNDMUS suurte tähtedega. Oma esimesel PP-l olin ilmselt 1987. aastal, kui teemaks oli „Te saate väe". See oli minu jaoks iseseisvumise aeg mitmes mõttes, aga eelkõige isiklikus plaanis. Olin vist esmakordselt omapäi pealinnas ja see oli üks esimesi kordi, kus mõistsin, et pean ise Jumala ees tegema oma pühendumisotsuseid ning ei piisa pelgalt sellest, et olen osa innukast kristlasnoorte seltskonnast.

Aastad on läinud ja vaid mõni üksik PP on jäänud vahele, sest need kaks tähte on ka tegelikkuses elumuutev SÜNDMUS! Tänaseks olen mõistnud, et Piiblipäevade noorteliikumisse saab suhtuda vaid kahel moel – tulla kohale või võimaldada kellelgi nooremal tulla kohale.

Tänan kogu südamest, et Sinu abiga, hea lugeja, saame 2015. aastal korraldada tähendusrikka noortefestivali Rakveres, mõjutades sellega kohalikku kogukonda ja suurt hulka noori üle terve Eesti. Täname kogu südamest sinu eestpalvete ja igakülgse toetuse eest!
www.piiblipaevad.com