05/2017

Seminar kutsub kõiki oma sõpru – üliõpilasi, õppejõude, vilistlasi, mentoreid ja toetajaid – ühisele grillipeole Kohilasse, veski taha jõe äärde (aadressil Kalda 3). Grillipidu toimub suvefestivali pühapäeval, 9. juulil kell 13‒15. Oleme tänulikud, kui annate oma tulemisest teada www.kus.tartu.ee kaudu.

Seminaril riiklik tunnustus

Märtsis külastas seminari riiklik komisjon, et hinnata kooli akadeemilist taset ja jätkusuutlikkust. Raport, mis mõned nädalad hiljem saabus, algab sõnadega: „Õppeasutus on viimaste aastate jooksul teinud läbi kvalitatiivse muutuse, käivitunud on süsteemne õppekavaarendus, koostatud konkreetsete sihtide ja tegevustega arengukava. Õppeasutus on eelmise hindamise ettepanekutest lähtuvalt muutnud õppekava, õppejõudude koosseis on täienenud, seminari juhib pühendunud rektor, kes on tunnustatud õppekavaarenduse valdkonna ekspert Eestis. Üliõpilaste arv on stabiliseerunud ja on kavandatud meetmeid õppijate arvu kasvatamiseks. Suurenenud on koostöö kogudustega. Õppeasutuse finantsiline seis on stabiilne.” Eesti kõige väiksemale riikliku tunnustusega rakenduskõrgkoolile on see suur ime.

Oleme tänulikud Jumalale, kogudustele ja kõigile eestpalvetajatele selle tulemuse eest. Mis inimestele on võimatu, on Jumalale võimalik. Aga – alati on midagi veel! Alustame sügisel Läänemaa Kutse Kooliga, jätkame täisakrediteeringuga rakenduskõrghariduse pakkumist ning alustame 2aastase „Inspireeriva ülistuse” täienduskoolitusega Tallinnas ja Tartus. Rohkem infot kodulehel www.kus.tartu.ee.