Jaanuar 202027 1 koidula tn
Marko Torm, Eesti Ööjooksu peakorraldaja, Lääne-Virumaa endine maavanem, Rakvere endine linnapea

Minu jaoks on Rakvere Karmeli kogudus – olles küll ise Rakvere Kolmainu koguduse liige – midagi eriliselt sooja. Midagi rohkemat, kui linnaruumis üks kogudus võiks olla. See on mõttemaailm, meeskond, sisemine kutsumus. See on võimalus tuua erinevaid inimesi kokku erinevatele sündmustele mitte ainult kirikla sees, vaid ka väljaspool. Karmeli kogudus liidab noori, tööealisi ja eakaid. Olen tänulik, et selline kogudus on mitte ainult Rakvere linnas, vaid kogu Lääne-Viru maakonnas olemas – aitäh teile!
Küsimusele, miks Karmeli kogudusele on vaja uut hoonet, on minul rakverelasena lihtne vastata. Olen kursis sellega, mida kogudus igapäevaselt kogukonnas teeb. Kirikla on koguduse koduna vanem kui 85 aastat. Koguduseliikmeid on aastate jooksul tulnud üha juurde. Eriti tänuväärne on töö noorte seas. On see lastekaitsepäev või Lapse Kingades nädal, näeme lapsi ja noori mängimas, lustimas ja avastamas maailma läbi Karmeli koguduse tegevuste.
See saab olema märgilise tähtsusega hoone nii Rakvere kui maakonna jaoks.



Panustame kõik ja saamegi kogeda, et oleme koos teinud midagi jäävat.

Kogukonna sees peab olema midagi jäävat. Miks mitte ei võiks see olla üks soe hoone veelgi soojemate eesmärkide ja inimestega seal sees.
Hea linlane, läänevirukas, eestimaalane! Kutsun üles toetama selle uue sooja hoone ehitust! Olgu see toetus heakskiitev pilk, noogutus, kaasaelamine, käe pihku andmine toimetajatele või rahaline tugi kogudusele või mõni muu tugi – nõu, oskuse ja siira tahtmisega. Panustame kõik ja saamegi kogeda, et oleme koos teinud midagi jäävat. Hoiame ikka kokku! Kõik me koos ehitame, kivi-kivi haaval. Hea sõber, ehitame koos! 27 2 linnulennul