10/2018 14 1noblessner
Sven-Joonatan Siibak, PP projekti- ja sisujuht

Olen juba mitu nädalat kuulnud lugusid sellest, mis sündis PP-festivali „Sinu lool on mõju“ kaudu. Nii ürituse käigus kui ka selle järellaines. See on teinud tohutult alandlikuks ja tänulikuks. On imeline olla osa sellest, mida Jumala Vaim teeb meie noorte keskel. Ma pole elus kunagi näinud, et keegi saaks Jumala armust tagasi oma silmanägemise – laupäeva õhtul võisin seda oma silmadega tunnistada. Kuid see ei jäänud sugugi ainsaks imeks nende päevade vältel – võisime üheskoos tunnistada nii tervenemisi, uuesti pühendumise otsuseid kui ka näha, kuidas mitmed noored oma elu Jumalale andsid.
Noblessneri laevatehase hiiglaslikesse ruumidesse kogunes 21.–23. septembrini ligi 900 noort. Erakordne oli laupäeval ja pühapäeval tunnine „Mõjusad lood“ 100 väikegrupis koos 100 juhiga. Hea osa oli ka mõlemal hommikul Eesti Piibliseltsi juhtimisel toimunud uue piiblitõlke juba tõlgitud osade ettelugemine. PP-festivali, varasema nimega Piiblipäevad, fookuses on jätkuvalt Piibel, selles pole kahtlustki, kuid veel enam piibliõpetuse praktiline elluelamine noorte poolt tänases Eestis.

Oleme väga tänulikud meie toetajatele. Omamoodi märgilise tähendusega oli kogu selle ettevõtmise juures uskuda, et Jumal meid selleks tööks vajalike vahenditega varustab. Juubelipäevade eelarve küündis pea 49 000 euroni. Täname paljusid kogudusi, kes panid PP korralduseks kokku rohkem kui 7000 eurot, samuti eraisikuid, kes toetasid noori läbi PP rohkem kui 1000 euroga. Kuid märkimata ei saa jääda ka noorte endi pühendunud panus – lõputeenistuse korjandus oli enam kui 1400 eurot. Lisaks täname ka kõiki meid toetanud ettevõtteid ja sponsoreid. 14 2liam parker
Kuid eelkõige kuulub tohutu tänu PP 40 pea 150-liikmelisele meeskonnale, kellega koos sai see unistus ellu kutsutud. Jumal on kinkinud meie koguduste keskele säravaid ja üliandekaid noori inimesi. Olen tänulik, et olen võinud selle aasta jooksul nii paljudega koos Jumala riiki ehitada, ja vaatan põnevusega, mida Jumal nende kaudu meie koguduste keskel edasi teeb. Usun, et Jumal on tegemas midagi erilist meie noorte kaudu, ja kutsun teid üles jätkuvalt palvetama nende eest! Ehk on selles kõiges kuulda Jumala liikumise sammude kõmin siin Eestimaal?

14 3ylistusb6nd