07-08.2017

Seminar alustab sügisel terve hulga võimalustega.
Rakenduskõrgharidus „Vabakiriklik teoloogia ja juhtimine” – esimene sessioon 27.–30.08 Viljandis ja Nuutsakul. Vastuvõtuvestlused 17.–18.08. Esimesed üheksa huvilist on teada, ehk oled Sina kümnes?

Läänemaa Kutse Kool on selles sarjas neljas ja praeguse plaani järgi viimane. Esimene sessioon seitsmest toimub 25.–26.08 Saaremaal, edaspidi peamiselt Pärnus. Tule oma koguduse meeskonnaga! Sessioonide vahepeal saad vaadata põnevaid piibliõppe videoid, tutvuda Piiblit lugeda aitavate materjalidega ja viia läbi kogukondlik projekt nendele, kes kirikusse muidu ei tuleks. Regimistähtaeg – nii kiiresti kui võimalik!

Ülistuse Alfa ehk baaskursus toimub kahes grupis – Tallinnas (algus 10.09) ja Tartus (algus 17.09) üle nädala kahe tunni jooksul pühapäeva õhtuti. Sellel osalemiseks ei pea olema muusik, piisab, kui huvi on Jumala sügava ja parema teenimise vastu – selleks on palju võimalusi! Aga ülistuses osaleme koos kindlasti! Jaanuaris jätkub süvendatud, 5-nädalalõpuline kursus inspireerivast ülistusest, mis kestab poolteist aastat ja mida saab kombineerida rakenduskõrgharidusega.

Lühikesed täienduskoolitused – „Laste ja noorte usulise arengu toetamine”, 3EAP toimub 16.09 ja 18.11. Koolitajateks Mari Vahermägi ja külalised.

Kõigi võimaluste kohta saab rohkem infot Kõrgema Usuteadusliku Seminari kodulehelt kus.tartu.ee.
Ootame Sind, sest ettevalmistus kuulub alati Jumala plaanidesse!