06/2014 22 pille tahti-1

On inimesi, kelle töö on palju suurejoonelisem ja silmapaistvam, kui välispidiselt võiks arvata. Oma sisemise sära on nad investeerinud töösse, milles on leidnud jumaliku kutsumuse.

Piibli- ja lastepäevade kulisside tagant paistab EKB Liidu noorsootööd aastaid juhtinud Pille Havakatsi rõõmus nägu. Muidugi on ta vahel mures ka, see käib noortega töötades boonusena kaasas. Tema eestvedamisel on lasteajakiri Päikesekiir näidanud valgust kõige väiksematele usuinimestele. Pille on nende suur sõber. Kõige vähemast suuremani hüüame sulle, Pille: „Jaksa veel kaua! Paista ja sära! Palju, palju Taevaisa õnnistusi sulle juubeliaastaks!"

Koos Eestimaa lühikese suvega tuleb Liidu suvefestivali lavalaudadele Tähti Lehtsaar, EKB Liidu muusikasekretär. Malbe ja rahulik. Siiski täis teadmise ja kogemuse autoriteeti, et panna Maarjamaa eri paigust kokkutulnud lauljate hääled ja muusikute pillid kooskõlaliselt helisema. Nii on see olnud juba aastaid. Kuid luba, Tähti, et laulame nüüd sulle sinu juubeliaastale kaasa selle laulu: „Palju õnne, palju õnne, palju Isa armastust! Palju taeva õnnistust!"

Tänulikud osasaajad teie talendist ja sarmist